torsdag 31 juli 2008

Streams Celtic Star

Det här är ett par Celtic Star jag har gjort, men inte exakt efter beskrivningen (som med allt annat jag gör, nästan). Den större mäter 3cm i diameter (+ 1,5cm för karbinhaken) och den mindre mäter 2,5cm (+ 1,5cm för örkroken).

Priser:
stor 295:- för ett hängsmycke eller 545:- för två
(med karbinhake eller örkrokar).
liten 245:- för ett hängsmycke eller 475:- för två
(med karbinhake eller örkrokar).
set 745:- för en stor stjärna som hängsmycke och
ett par små stjärnor som örhängen.
(i priset ingår porto för inrikes 1:a-klassbrev)

Dubbel spirallänk

Det här är en dubbel spirallänk som örhängen och hängsmycke. Jag har använt silver och svartoxiderad järntråd, samt hängt en liten pärla av silver som avslutning. Ett hänge mäter ca 4-4,5cm inkl örkrok/karbinhake. Det går även att göra som ett helt armband.

Pris: 135:-/st eller 225:-/par (örhängen eller hängsmycken)
(i priset ingår porto för inrikes 1:a-klassbrev)

måndag 28 juli 2008

Pay It Forward - PIF

Vill du ha en present?
Jag har anmält mig till PIF - Pay it forward - i Marines blogg, Älsklingsfrö. Det innebär att jag kommer att skicka något handgjort till de 3 första som lämnar en kommentar på det här inlägget och som vill delta i PIF. Det enda man behöver göra i gengäld är att lova att göra det samma på sin blogg genom att kopiera in texten här nedan och sedan skicka en handgjord present till de 3 första som kommenterar. En kul idé, eller hur?

Pay it forward:
"I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don´t know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog."

onsdag 23 juli 2008

Celeste

En till variant på Celeste, länken jag har designat själv med inspiration av Drottninglänken. Nu har jag även gjort ett hänge i samma stil, passar även som örhänge. Den här gången har jag använt silver och lackerad/färgad koppartråd.

Pris: 350:- för armband med längd 17,5 cm. Går att förlänga ca 0,75-1 cm i taget, 10:-/förlängning.
135:-/hängsmycke och 225:-/par (örkrokar eller karbinhake).
(i priset ingår porto för inrikes 1:a-klassbrev)

Shaggy Loops multi

Shaggy Loops som armband i flera olika färger. I mitten svartoxiderad järntråd och runt om färgad koppartråd (röd, lila och kopparfärgad). Går även att göra som hängsmycke eller örhängen.

Pris: 295:- för armband med längd 18 cm. Går att förlänga med ca 0,5 cm i taget, 5:- per förlängning.
(i priset ingår porto för inrikes 1:a-klassbrev)

Shaggy Loops med pärlor

Nu har jag provat lägga till glaspärlor i några av mina smycken. Det här är ett par hängen av Shaggy Loops med regnbågsskimrande (syns tyvärr inte så bra på bilden), droppformade glaspärlor i två olika varianter. Till vänster ett hänge i svartoxiderad järntråd, ca 4,5cm långt och till höger ett hänge i silver, ca 4cm långt. Går att göra i olika längder och även som örhängen eller armband.

Pris: 145:-/st eller 250:-/par (örhängen eller hängsmycke)
(i priset ingår porto för inrikes 1:a-klassbrev)

söndag 13 juli 2008

Ormlänk

Det här är en ormlänk i två olika material, färgad koppartråd och svartoxiderad järntråd. Det går även att göra en bit som hängsmycke eller ett par örhängen.

Pris: 245:- för armband med längd 18cm. Går att förlänga ca 0,5cm i taget, 5:- per förlängning.
(i priset ingår porto för inrikes 1:a-klassbrev)

fredag 11 juli 2008

Adele

Det här hänget har jag designat själv och valt att kalla för Adele. Till vänster ett par örhängen i aluminium och färgad koppar med örkrokar i silver. Till höger ett hängsmycke i silver och svartoxiderad järn. Ett hänge är ca 2cm brett och 3,5cm långt inkl örkrok/karbinhake.

Pris: 125:-/st eller 200:-/par (örhängen eller hängsmycken)
(i priset ingår porto för inrikes 1:a-klassbrev)

Celtic Spikes

Det här är ett par örhängen helt i silver. De är ca 1cm breda och drygt 4cm långa inkl örkrok. Mönstret kallas Celtic Spikes och går även att göra som hängsmycke (karbinhake istället för örkrok) eller ett helt armband.

Pris: 225:-/örhängen och 135:-/hängsmycke.
(i priset ingår porto för inrikes 1:a-klassbrev)